حرف من این نیست که چرا اعلمی پس از اعلام نامزدی خود برای انتخابات ریاست جمهوری یک راست رفت و خر کروبی و موسوی را گرفت؛ حرف من این نیست که در این آشفته بازاری که حامیان دولت به اندازه کافی در صدد تخریب نامزدهای اصلاح طلب هستند دیگر اعلمی چرا به جای انتقاد از احمدی نژاد و به مناظره فراخواندن وی برای نامزدهای اصلاح طلب «هل من مبارز» سر داد؛ حرف من این است که اگر اعلمی هم به مانند همه ما درک کرده است که در این شرایط باید هر کاری کرد تا نسیم «تغییر» بر ساختار دولتی کشور بوزد، دیگر این شعار «یا خودم یا هیچ کس» چه جایگاهی می تواند داشته باشد؟ بحث دوری از خودبزرگ بینی افراطی به کنار، آخر جناب اعلمی با این همه سابقه اجرایی هنوز در نیافته که دوران سیاه و سفید دیدن ها، دوران «یا همه چیز یا هیچ چیز» خواستن ها گذشته است؟
پی نوشت:
البته ناگفته نماند که جناب اعلمی، یک ماه پس از دعوت از موسوی و کروبی برای مناظره و پس از گلایه های مفصل از این دو، سرانجام به سراغ احمدی نژاد هم رفت.
۲ نظر:
1- دمش گرم
2- اگر از امروز حضرات قحبگان متفکر چوب تکفیر را برداشته اند تا زمان و زمان را تکفیر کنند که این نذاش ما به اجماع برسیم و اون نذاش رای بیاریم وای به آینده ما با این حضرات!
مگه همین میر حسین جانی نبود که بازی برد-برد اصلاح طلبان را به بازی باخت باخت ما تبدیل کرد؟
ضمنا هیچ کدوم این کارایی که لیست کردی و به شوخی نوشتی حرف من این نیست، و آخری که مثلا حرفت بود، اصلا بد نبود
لااقل در برابر کثافتکاری های میرحسین و تازه به دوران های پشت میر حسین (چه به لجاظ سیاسی و چه از نظر اخلاقی)
ارسال یک نظر